Je li greška ili namjera???


Je li greška ili namjera?
Ovo što radi aktualni načelnik naše općine i muslimanski kandidat za novi mandat, po Šćipama, Kutama i Herama vidjet ćemo da je on zaista muslimanski kandidat, a ja sam to tvrdio odmah pri objavi kandidata za načelnika!!!

Piše: Ivan Filipović

Ovo nije greška, ovo je čista namjera!!!
Kad sam rekao da je aktualni načelnik muslimanski kandidat za načelnika, mnogi su to shvatili kao nekakav moj hir ili moju netrpeljivost prema dotičnome.
Dakle, nemam ja nikakve netrpeljivosti prema nikome pa ni prema njemu, ali prema svih pa i njegovih nedjela imam i tako će biti dokle me bude.
Evo o čemu se radi, za one najćoravije, pogledajte malo termin tih užurbanih uređenja tih isključivo muslimanskih sela koja ni po čemu ne zaslužuju prioritet za uređenje infrastrukture, osim što su njegovi sigurni glasači!!!


Puno je mjesta, a prije svih naše, Proslap i Orašac koji su oštećeni stvaranjem Ramskog jezera, a ni danas nisu obeštećena!!!
Nije ni to najgore, gore je to što se uređuju ta sela baš uoči obilježavanja muslimanskog masakra na Uzdolu!!!
Nije ni to slučajno, to je smišljeno u produkciji prozorske SDA koji je tempirao te radove jer su dan prije tih obilazaka radova dogovorili službeni koalicijski pakt koji nije za javnost ali je “besa”!!!
Poznajući te muslimanske, poglavito SDA-ove politike koje nas Hrvate u BiH smatraju “podstanarima”, a sebe kao “stanodavcima”, nije slučajno to baš uoči obilježavanja njihovoga masakra na Uzdolu!!!
Ovim činom opet sole rane kojima ne daju zarasti!!!
Najgore od svega je činjenica da će mnogi Uzdoljani koji su izgubili svoje najmilije u tome krvavome muslimanskome pohodu na Uzdol, dati povjerenje upravo tome muslimanskome kandidatu za načelnika!!!
To je, ne samo jadno i zabrinjavajuće, to je ponižavajuće i to je najveći šamar upravo za žrtve i njihove žive, ali i za čitavu braniteljsku populaciju!!!
Ima on obraza dovući se na Uzdol, položiti vijenac i slikati pa i kusati grah, a samo dan dva prije “teferičio” tamo odakle je krenuo krvavi pohod na Uzdol!!!

Zanimljivo, Jozo je lik koji je ujedinio Here i Uzdol, u glasačkome smislu.
Dakle, iako je on kandidat, prije svega naroda koji živi u Herama i za koje zdušno radi, narod Uzdola čija je kalvarija pokrenuta iz Hera, a i dobar dio Herana sudjelovao u tome, također zdušno podržava tog njihovog kandidata!!!
Malo čudna igra sudbine ili što već!!!
Nije ovo jedino licemjerstvo ili ljubav između njega i SDA, ima toga još, no o tome drugi put!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)