Opet političko silovanje Hrvata u BiH!!!

Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka!!!

Piše: Ivan Filipović

Ne može BiH bez jakih udara vjetrova koji su mahom usmjereni prema Hrvatima u BiH.
Nisu ti vjetrovi proizvod prirode niti ciklona ili anticiklona, to produciraju muslimanske politike u BiH, a potporu im daju američke politike koje uglavnom imaju interesne, da ne kažem osvajačke ciljeve!!!
Sve u ovom čudu od države što pripada Hrvatima popunjavaju nekim svojim “hrvatima” pa i Muslimanima koji se izjasne kao Hrvati.
Možete zamisliti moralnu vrijednost Muslimana koji radi neke pozicije prestane biti Musliman i barem fiktivno postaje “hrvat”, nula!!!
Evo, zaiskrilo o “FTV” televizije koja je pod apsolutnom kontrolom muslimanskih politika, i to onih radikalniji koje kontroliraju ŠEVE, koje ubace tek po nekog novinara ili novinarku hrvatskog podrijetla koji tek čitaju napisano im!!!
Digli se suncokreti na zadnje noge zbog Zorana Krešića, zapravo zbog njegovih izjava i stavova, pa on kao takav ne može ni blizu “FTV”!!!

Zapravo stavovi Zorana Krešića su i stavovi ogromnog broja Hrvata u BiH, osim onih nekoliko izgubljenih i bez identiteta!!!
Potporu im daje službena politika Amerike što nije nimalo čudno pogledamo li sličnosti Amerikanaca u Americi i Muslimana u BiH.
Ovi današnji Amerikanci u Americi su potomci onih okupatora koji su došli iz Europe, pobili autohtone žitelje Amerike i uzeli im i zemlju i živote!!!

Ovi današnji Muslimani u BiH su potomci Turaka koji su okupirali Bosnu, pobili vlastelu, uzeli narodu zemlju i slobodu i tako terorizirali ovaj marod skoro pet stoljeća!!!
Ima tu i potomaka poturica koji su prodali i vjeru i naciju okupatoru za mrvice i postali im sluge kojima oni nisu vjerovali!!!
I sad zamislite, potomci okupatora moraliziraju narodu koji je preživio sve okupatore uključujući i onoga najdugovječnijega, Turke!!!
Zapravo, oni i danas kao i tada kad su okupirali tuđe zemlje i ubijali narode koriste silu kao jedini argument!!!
Boli Amerike neka stvar koji će Hrvat biti u Upravi “FTV”, ali, moraju oni dati do znanja tko je “glavni”!!!
Da stvar bude gora, i danas ima poturica i janjičara koji su uzgajani u miješanim brakovima, ali nije uvjet, pojačali su se s nekolicinom zalutalih ovaca iz fratarskoga stada koje više ne prate ni glas ni zvono svoga predvodnika nego jure pod okupatorske skute kao na sol!!!
Hrvati su preživjeli mnoge poturice i janjičare, ostali svoji na svome, i ovo će, uzalud vam pomoć ubojica Indijanaca!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)