Što se zapravo slavi 22. lipnja u Brezovici?

Piše: Ivan Filipović

To je Hrvatima ni po čemu važan nadnevak.
Tog su se dana, navodno, u toj šumi sastala jedna skupina razbojnika koja je okrenula leđa dojučerašnjem savezniku Hitleru i izrazila poslušnost Staljinu.

Najgore od svega je to što su izdali i državu u kojoj su živjeli, NDH.
Naime, NDH je uspostavljena 10. travnja 1941. godine, a Brezovica se dogodila 22. lipnja 1941. godine.
Dakle, više od dva mjeseca poslije uspostave NDH jugo srpske strukture vrše državni udar, gledajući s pravne strane, i to nema nikakve veze s hrvatstvom jer toga dana, po njima, je ta skupina okrenula leđa Hrvatskoj, ne samo okrenula leđa već i digla ruku na Hrvatsku!!!

Ništa se važno nije dogodilo, poglavito ništa povijesno važno za Hrvate, ali eto, danas s ovim odmakom i s ovim strukturama vlasti u Hrvatskoj koja krivotvori sve pa i to, taj nadnevak dižu iznad svega jer to im simbolizira stvaranje antifašizma u Hrvatskoj, a komuniste i partizane poistovjetiti s antifašistima je čista zabluda.

Ako postoje fašisti, pored trojke Nijemaca, Talijana i Japanaca, onda su to zasigurno komunisti i partizani.
Dakle, to su klasični fašisti koji su ubijali vlastiti narod, vlastiti narod koji se nije slagao s njima, koji nije mislio kao oni!

Zamislite, pola stoljeća se to slavilo, država stajala iza toga unatoč činjenici da su znali da je to izmišljotina.
Na žalost, kad je Hrvatska oslobođena od Jugoslavije ali ne i od Jugoslavena, nastavilo se isto, možda onih ratnih godina manje i u tajnosti, ali je uvijek bilo tih likova koji su odlazili tamo.

Kako je vrijeme odmicalo oni su politički jačali, preuzeli vlast i nastavili u istom fonu, možda čak i jačim tempom.
Ja sam nekako siguran da ni oni tu ne vide neke važnosti, pa čak ni za njih te “antifašiste”, u tome nadnevku i u toj šumi, ali to rade čisto iz inata Hrvatima.

Sve što se dogodilo tamo, ako se išta dogodilo, bilo je kontra Hrvata i Hrvatske, tamo se navodno skupilo šačica anarhista i protivnika Hrvatske i radila sve na nestanku Hrvatske!

Eto, to je ovim “antifašistima” dovoljno da to dižu na najvišu razinu proslave i obilježavanja.
Ja tu čak i ne vidim neku opasnost za Hrvate i Hrvatsku, puno je opasnije, puno gore i puno jadnije je ta hrvatska šutnja!
Dakle, hrvatski narod se pretvorio u mumije koje bulje u prazno i niti što vide niti što čuju, iako svaki Hrvat zna da je to čista izmišljotina!!!

I pored takvih mumija, ta šačica izmišljenih “antifašista”, a zapravo istinskih fašista koji mrze i narod i državu u kojoj žive, većinski narod, Hrvate i Hrvatsku od koje žive, i dobro žive, sve čini da ne bude ni toga naroda ni te države!!!
Dakle, puno je gore i opasnije to mumijsko ponašanje hrvatskoga naroda od samih “antifašista”, jer, narod koji drži do sebe, koji drži do svoje prošlosti, do svojih istina, do svojih svetinja, bi digao glavu i prestao biti mumija, ustao i rekao dosta.

Dosta je, jer stoljećima nas maltretirate, nametali nam puno toga što nismo, pravili od nas robove, od naše Domovine svoju koloniju, i sad kad smo sve to krvlju plati, vi bi opet po svome.

Na žalost, kao što znamo, mumije to nikada neće napraviti, jer mumija je napravljena tako da bulji u prazno i ne reagira ni na što, zapravo mumija je tu tek da nije prazan prostor i eventualno da podsjeća da je tu nekad živio narod koji je imao i ponos i prkos, ali eto, određene strukture su taj ponosni i prkosni narod pretvorili baš u te mumije, i sad im se smiju, a mumije bulje u prazno!!!

Dokle god te mumije ne otresu taj svoj “balzam” kojim su ih balzamirali, ovi zlotvori koji se kriju iza raznih Udruga i partija kroz vlast i “antifašistička” udruženja, oni će to itekako dobro koristiti i od toga dobro živjeti, a Hrvatsku pretvarati u protektorat, u državu bez ponosa, a hrvatski narod u mumije koje bulje u prazno i ništa ne govore!!!
Dokle god, a bojim se bit će još dugo, bude hrvatskih mumija biti će i Brezovica i Srbova i Jadovna i Jasenovaca i tih svih izmišljenih lokaliteta na kojima ti i takvi treniraju strogoću nad hrvatskim narodom, hrvatskom državom i hrvatskom slobodom!!!

Dakle, oni nas šibaju tim ti nekakvim “hrvatskim grijesima iz prošlosti” koje su stvorili upravo za šibanje Hrvata i Hrvatske.

E pa, mumije drage, izvolite uživati u poniženju!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)