​Moje drugo otvoreno pismo Domovinskom Pokretu

Piše: Ivan Filipović

Odmah poslije izbora i prije pregovora o formiranje Vlade uputio sam otvoreno pismo Domovinskom Pokretu u kojemu sam sam ih pokušao upozoriti da ne završe na političkom smetlištu kao neki prije njih, da idu u vlast ali da ne izgube ono zbog čega su dobili povjerenje tolikog broja Hrvata.

I naravno, mogao bih reći poslušali su me, međutim, znam ja, svjestan sam ja da se tu ne radi o tome da su oni mene poslušali, nego eto, tako se posložilo.

Evo sad im pišem drugo pismo, otvoreno pismo s jednim drugim porukama.
Dakle, evo ušli ste u vlast, pripadate saborskoj većini, pripadate hrvatskoj Vladi i imate u svojim rukama mehanizme da vratite Hrvatsku na hrvatski put, da vratite Hrvatsku u hrvatske ruke.
Ja znam da to neće biti lako, previše je duboke države u tome svemu, previše je tih partijsko obavještajnih struktura u tome svemu, ali uz upornost, trud i čvrstu volju sve se može.

To će potrajati, to neće biti ni brzo ni lako ali se to može ostvariti.
Da ste na pravome putu potvrđuje činjenica da vas se napada sa svih političkih strana tih jugo ljevičarskih partija ali i jednog dijela onih što sebe nazivaju desnicom, ništa manje napada ne doživljavate i od tih jugo srpskih medija koji sebe nazivaju hrvatskim.

Dakle, svi su se digli na zadnje noge napasti vas, nabaciti se blatom na vas, iznijeti što veću i gnusniju laž, izmišljotinu, i to rade danonoćno bez prestanka.

Međutim, ne treba vas to brinuti, jer to potvrđuje onu moju tezu od maloprije da ste napravili dobar potez i da možete napraviti puno toga, da možete vratiti Hrvatsku na hrvatski put i u hrvatske ruke.
E to je ono zbog čega vas ti i takvi i napadaju, jer ovi, i političke i medijske skupine sve rade i sve će učiniti da Hrvatska bude što manje hrvatska, a što više globalna i da u Hrvatskoj bude što manje Hrvata!!!
Jer tada su oni svoji na svome, tada oni mogu uživati u blaćenju Hrvatske i Hrvata, a sve to dobro naplaćivati od te iste Hrvatske.

Dakle, vaš ulazak u vlast i vaše najave pravca vašega djelovanja u toj vlasti njih je podigao na zadnje noge.
Jedna narodna kaže, ne laje kučka radi sela nego radi sebe, dakle ni oni vas ne napadaju samo i jedino zbog vas, nego vas napadaju iz straha da ćete vi ugroziti njihove privilegije i mogućnosti koje su dosad imali!
U jednom vašem sloganu stoji, ustani i ostani, ja vam zaista poručujem Ustanite i Ostanite vjerni onome što ste obećali Hrvatima u predizborno vrijeme!!!

Evo sad ste u prilici da, ako ne sve barem nešto od toga ostvarite.
I na kraju bih vam uputio jednu poruku upozorenja, čuvajte se i dobro pazite da vas dvanaest , možda ni to nije slučajno da vas je ostalo dvanaest, ali pazite da vas dvanaest ne završite kao onih dvanaest hrvatskih redarstvenika u Borovu selu koji su ubijeni!

Pazite se jer ovi što vas danas napadaju, za sada verbalno, a u budućnosti tko zna kako sve, su apsolutno isti, štovatelji i sljedbenici petokrake i kokarde, onih udruženih zločinačkih hordi koje su 1945. ubijali Hrvate od Bleiburga do Đevđelije i onih koji su 1991. godine ubijali Hrvate od Vukovara do Dubrovnika!!!

Toga se dobro pazite i toga se dobro čuvajte, jer kao što rekoh, iste vas snage okružuju i spremaju političke zasjede kao što su uradile i onoj dvanaestorici u Borovu selu te 1991. godine.
Stoga, Boga na pomoć, otvorite i oči i uši i čuvajte se, čuvajte se jer okruženi ste zvijerima!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)