Svi su izrodi izrodi, a ramski su najgori izrodi!!!

Najgore za svakog čovjeka je  stanje u kojemu situaciju kad mu je svejedno smatra pobjedom, smatra uspjehom!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Okrenimo se malo unatrag, u zadnjih dvadesetak godina i pogledajmo što su ti “ramski mudroslovi” uradili od Rame.

Da su imali moć uradili bi sve da Hrvata u BiH ne bude!!!

Oni bi Hrvate u BiH pretvorili u neke čudne “nacije” koje njima odgovaraju, tipa, “bošnjana-katolika, bosanskih katolika ili samo katolika”!!!

Sve mogu podnijeti osim Hrvat, to je nešto s čim se oni ne mogu pomiriti, mada, na žalost, svi su oni rođeni kao Hrvati!

Ali eto, oni su upijajući tu “mudrost” kroz svoje sazrijevanje spoznali da oni nisu Hrvati, da oni mogu biti bilo što osim Hrvati!!!

Pa se tako prilagođavaju i podilaze onima koji bi također da Hrvata nestane, poput muslimanskih politika!!!

Postoji jedna posebna skupina “Ramljaka” koja, moglo bi se komotno reći dominira u stvaranju tih izmišljenih “nacija” željnih nestanka Hrvata i stvaranja “bošnja katolika”!!!

Idejni začetnici i tvorci te izmišljene “nacije” su fratri Bosne Srebrene rođeni u Rami kao Hrvati, a priklonili su im se još po neki intelektualci i “intelektualci”, također rođeni u Rami kao Hrvati, a neki su čak i matematički dokazali da zapravo i nisu Hrvati!!??

Oni se trude na sve načine i evo dobro im ide u Rami.

Od Rame su skoro napravili jednu srednjovjekovnu utvrdu.

Ili još preciznije, napravili su bogumilsko-bošnjačku kasabu koja je prepuna obilježja i uspomena iz tih vremena, a koju na sve načine tjeraju od svoga identiteta i iskona, od svoje nacije, HRVATSTVA!!!

Prođite danas kroz općinsko središte, kroz Prozor, steći ćete dojam da živimo upravo u tim vremenima, Bogumila, Tvrtka pa i osmanlija, i stiče se dojam da u Rami, ili nema Hrvata uopće ili ih ima vrlo malo!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)