Poraženi relativni pobjednik

Piše: Ivan Filipović

Prođoše još jedni izbori u Hrvatskoj.

Izbori od kojih se puno očekivalo, a ne baš puno dobilo.
Izbori na kojima su najveći gubitnici Hrvatska i Hrvati.

Nije da nije bilo ponude, međutim, ta ponuda je bila neorganizirana.

Bilo je sasvim dovoljno političkih opcija i jakih pojedinaca na desnoj strani ili kako ja volim kazati, onih koji su domoljubno nastrojeni, dakle, kojima je ispred svega i iznad svega Hrvatska i interesi Hrvata.

Na žalost, opet se pokazala na djelu ta hrvatska jal.
Opet su kvalitetu i vrijednosti tih političkih opcija i pojedinaca kojih je bilo, nadjačali osobna ega pojedinaca koja su ubila mogućnost ujedinjenja svih tih domoljubnih frakcija i dobivanje ogromnog povjerenja razočaranih pa i poniženih Hrvata!!!

Dakle, nije nam kriv nitko, ni Srbi, ni masoni, ni Soroš, ni Jugoslaveni, ni komunjare, zapravo, krivi su nam svi, ali najviše smo krivi sami mi Hrvati!!!

Jer, da su hrvatske opcije bile jedinstvene i da su napravili jednu domoljubnu platformu i nastupali zajedno svi ti jaki pojedinci i političke opcije i išli zajednički u borbu za Hrvatsku, duboko sam uvjeren i sasvim siguran da bi ta opcija uzela više mandata nego ovi “crveni potočići”.

Ali eto, kao što rekoh, te osobne sujete pojedinaca koji su sebi umislili da su oni veličine i da im ne treba nitko, su dovele do toga do čega su dovele.

Na žalost, to se ponavlja od kad je Hrvatske, zapravo jedino su devedesete bile iznimka.
Od 2000. na ovamo Hrvatsku ubija ta nesloga i te sujete pojedinih veličina koji su sami sebi dostatni i koji misle da mogu bez ikoga.

I evo, svjedoci smo kako iz izbora u izbore ponavljamo iste greške.

Umjesto da se sjedne i da se dogovori cilj, a cilj bi morao biti Sloboda države i naroda, sve drugo je sporedno, sve drugo se kasnije dogovara, umjesto da se tako nastupa ono se u startu pojave te nekakve umišljene veličine koje sebe vide na vrhu i kojima je to glavni cilj.

I onda, na tome desnome krilu ima puno takvih, pa evo gledamo što se napravi takvom logikom.

Naprave se liste s moralnim pojedincima koji zaista imaju kvalitete, i moralne i druge, ali su odabrali krivi izbor, a taj krivi izbor je sujeta, mogu sam ili mogu sama, ne treba mi nitko!!!

I to se pokazuje iz izbora u izbore najveća greška tih političkih opcija koje su domoljubno orijentirane, a to zapravo obilato koriste ove partijske frakcije kojima su gospodari u Briselu i Beogradu, čiji su financijeri Soroš i razni druge globalističke organizacije čiji je zapravo cilj što slabija Hrvatska i što manje Hrvata u njoj!

Ako ju već nisu mogli zaustavi i spriječiti devedesetih godina, onda evo rade sve, i za sad prilično uspješno, da ju osakate maksimalno.

Dakle, njihov cilj je jasan, oni ga i ne kriju, njihov cilj je što više globalizma-što manje suverenizma u Hrvatskoj, što više Hrvatska ovisna o njima i što manje Hrvata u Hrvatskoj.

Ovima s desne strane bi trebao biti cilj suprotan njihovome, e sad, je li, izbori su pokazali!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)