Spomen soba ili sobičak srama???


Dugogodišnji pritisak javnosti, između ostalih i moga, ili možda ponajviše moga, evo konačno je otvorena i ta dugo čekana Spomen soba u čast, prije svega poginulima za obranu Rame, a onda i svim živim sudionicima te obrane.

Piše: Ivan Filipović

Evo, otvorena je, na taj svečani dan, Dan Brigade Rama.

Zašto baš na taj dan?

Zbog većeg dojma i broja koji su mogli biti nazočni tome činu, ili da tim svečanim Danom prekriju svu svoju aljkavost pa i izdaju???

Što je prosudite sami, ja znam.

I onda su režimlije uključile svoje medijske talibane i pristupili “svečanom” otvaranju Spomen sobe.

Kad uđeš u tu sobu, pa i ako ne uđeš vidiš kroz staklo, u nekakvih dvadesetak kvadrata ili koliko već, na zidovima vise fotografije poginulih branitelja Rame.

Istina, za tu prigodu su postavljeni i neki ratni eksponati i rekviziti u vidu oružja, posuđeni od jednog privatnog kolekcionara i još uvijek krase unutrašnjost tog sobička.

I to je to.

Na žalost i to jedva “iskamičeno”!!!

Međutim, ovdje se radi o nečemu puno gorem i opasnijem!!!

Ovo mogu raditi samo režimi kojima uopće nije stalo ni do branitelja, ni do poginulih, ni do živih, a ni do Rame.

Njima Rama samo služi za ogromno bogaćenje, i evo vidimo da im je i 15 godina malo, hoće još, i kad namire svoje pohlepe, otići će, ja se nadam da će prije toga doći vrag po svoje!!!

Ma ne radi se tu čak ni o samoj Spomen sobi, ponajmanje to treba njima, poginulima, možda još manje treba nama živim sudionicima, njihovim suborcima i prijateljima koji smo bili s njima rame uz rame pa smo imali sreću i nismo poginuli.

Jer, njihova Spomen soba je u našim srcima!!!

Mi dok god budemo živi mi ćemo njih imati u svojoj SPOMEN SOBI, u svojim srcima, dakle, za njih nije upitno mjesto, a ove režimlije su to preko volje, pod medijskim pritiscima, rade tek toliko da zamažu oči i ovim su pokazali svoje pravo lice, svoje pravo lice o kojemu ja pričam već dugo!!!

Mi smo pobjednička voska, pobjednička Brigada, koja nije imala poraze ni od jednog neprijatelja, ali smo poraženi od unutarnjih neprijatelja koji zbog pritiska koalicijskog partnera radi najgora poniženja HEROJA RAME!!!

No, o tome drugi put.

Ali, ova četiri pečata, četiri Udruge koje su nastale za zaštitu braniteljskih kategorija, i ove škare u rukama režimlije su čin najveće izdaje mrtve braće!!!

Ove škare u rukama režimlije presjekle su i zadnju nit onoga što se zove ponos!!!

E pa bravo gospodo, uživajte u poniženju koje je plaćeno iz ruke režimlije!!!

Ali zapamtite, ovo nije kraj!!!

Možda ste dobili bitku, ali rat niste niti ćete!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)