Prvo gineš za NEŠTO, a onda to NEŠTO predaš u ruke dušmana!!!

Jedna stara izreka kaže, “čega se pametan stidi, budala se time ponosi”, e to se upravo vrlo često događa Hrvatima preko vlastodržaca!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Kroz čitavu burnu i tešku, rekao bih i krvavu hrvatsku povijest odvijali su se čudni procesi oko održavanja državnosti ili borbe za državnost s jedne strane i prodavanje te iste državnosti tuđinima, okupatorima!

Kroz čitavu povijest su državotvorni Hrvati, Hrvati koji su ginuli za slobodu, za državnost, za nezavisnost Hrvatske, su zaista ginuli, ali doslovno ginuli, davali svoje živote i prolijevali svoju krv za slobodu i za nezavisnost Hrvatske u raznim oblicima!!!

I tako je ostalo sve do današnjih dana.

Uvijek je bilo, i još uvijek ima Hrvata spremnih i život dati za Domovinu, za Slobodu, za Nezavisnost.

Međutim, s druge strane, na žalost, su oni globalisti, oni ja bih to nazvao podanici, koji su spremni kleknuti pred svakoga, pred svaku vrstu okupatora i ponuditi mu državnost Domovine za koju su mnogi ginuli, za mrvice osobne koristi, osobnog interesa, i na žalost, takvi nam u najviše prilika vode državu i upravljaju njome!!!

Ovisno o povijesnim okolnostima  i vremenima velikih carstava koju su uglavnom pala i nestala s ovih prostora i s političkih obzorja svijeta, i Hrvatska je predavana u ruke, ja bih čak rekao u ralje, takvima!!!

Znači, uvijek se nađu nekakvi likovi bez državotvornog osjećaja, bez osjećaja za slobodom Domovine, za slobodom naroda, likovi koji su sve podredili svojim osobnim interesima koje bi im okupatori davali predajom suvereniteta i slobode Domovine!!!

Na žalost i danas živimo u takvom i svijetu i vremenu.

I danas Hrvatskom upravljaju likovi pa i političke skupine kojima suverenitet Domovine koji je skupo plaćen krvlju najboljih kćeri i sinova, ne znači ništa!!!

Dakle, bezuvjetno su ju predali u ruke najnovijeg okupatora koje se zove Europska Unija, a koja je zapravo predsoblje toga zamišljenoga globalističkoga društva bez granica, bez nacija, bez nacionalnih obilježja, i bez ičega što podsjeća na naciju!!!

Svaki put kad bi se to dogodilo Hrvatska bi završila u raljama nekih okupatora, voljom tih političara bez nacionalnih osjećaja, tih globalističkih sluga koji su spremni prodati sve i podrediti sve mrvicama dobivenim od onih kojima su predavali suverenitet!!!

Nikad, ni jedanput u povijesti Hrvatska u takvim raljama nije završila voljom naroda, jer se nije pitalo naroda, pa ni zadnji put, čime se “ponose” sluge globalista i ističu kao svoje najveće zasluge ulazak u EU!

A zapravo je to bilo uvlačenje Hrvatske u taj savez bez volje Hrvata!

Dakle, nije održan valjani referendum koji bi zaista pokazao volju Hrvata, ne, referendum je sklepan tako da je odlučila skupina podanika i plaćenika oko vlastodržaca  čija je zadaća bila uvući Hrvatsku u tu novu asocijaciju!!!

Ti njihovi plaćenici i podanici koji su u hranidbenom lancu su izišli na referendum i uvukli Hrvatsku u tu asocijaciju, čak ni oni nisu to uradili svojom voljom nego voljom onih koji su ih na to natjerali!!!

Svaki put Hrvatsku uvode prisilno, protiv volje Hrvata, u te saveze i ta ropstva, a svaki put je sloboda krvlju plaćena najboljih kćeri i sinova!

Znači, zaključak je samo jedan; za slobodu i za nezavisnost je potrebno puno krvi i puno života najboljih kćeri i sinova hrvatskog naroda, za ropstvo i sužanjstvo je dovoljno nekoliko sluganskih likova koji će svu tu krv i živote pogaziti, pljunuti, pregaziti i uvući Domovinu u neka nova ropstva!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)