Ubojice identiteta Rame!!!

Pita me jedan pametnjaković, ” kako možeš biti dio Katoličke crkve nakon svih tih skandala o kojima često pišeš”? Odgovorio sam mu, ” Ne ostavljam Isusa radi Jude”!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Zanimljiva je ova vlastodržačka vrhuška u Rami, zanimljiva po mnogo čemu!

Ovaj dio “hrvatske komponente” koji čine, mahom, likovi koji su prošli kroz sve političke opcije koje su bile na vlasti, od komunista do današnjih dana.

Mijenjali su vladajuće partije, bez obzira na naziv i na političko uvjerenje, jedino što im je bilo važno je da su na vlasti!!!

I na kraju, kad su ispali iz svih postojećih stranaka s hrvatskim predznakom, osnovali su sebi stranku koja je, zapravo , otkrila o njima sve, a nazvali su ju “Ramska narodna stranka”!

To nije ni ramska, ni narodna ni stranka, to jedan kartel okupljen oko svemoćnog “KUMA”, koja upravlja Ramom, kroz razne političke opcije, već desetljeće i pol!!!

Pokrovitelji, “duhovni pokrovitelji” pa i, dobrim dijelom, kreatori su, ona skupina tursko-jugoslavensko-bosanskih trgovaca obučenih u odore Svetoga Franje!!!

Tu je i neizbježni Priučeni Čovjek koji je kreator svega što Ramu udaljava od HRVATSTA!!!

Da je tome tako potvrđuje činjenica sažeta u nazivu stranke, Ramska narodna stranka, bez ičega hrvatskog u nazivu!!!

Ima nezadovoljstva među mlađim članstvom, nacionalno svjesnim, oko naziva.

Ali, oni su nemoćni, sve odlučuju “KUM” uz blagoslov plaćenika u habitu i Priučenog Čovjeka!!!

Spekulira se u njihovim redovima kako je naziv stranke dirigiralo muslimansko glasačko tijelo koje uvjetovalo svoju potporu izbacivanjem iz naziva svega hrvatskoga!!!

Moguće da ima i toga, ali, zasigurno su više tome doprinijeli ovi plaćenici nego muslimanski glasači koji su također plaćenici, jer da nisu glasovali bi za svoje!!!

Opasno je to što nema ničega hrvatskoga u nazivu, još opasnije je to što ni u djelovanju nema ničega hrvatskoga!!!

Činjenica je da oni dobrim dijelom računaju na muslimanske glasove, to je debelo plaćeno radnim mjestima i ostalim privilegijama, i danas se zapošljava po tim “zaslugama”!!!

Biti će posebna priča o tim plaćenim uslugama u korist muslimanskih birača, a na štetu Hrvata Rame, poglavito branitelja, a napose onih poginulih!!!

Ta tursko-jugoslavensko-bosanska opredijeljenost ovoga kartela potvrđuju mnogi nastupi tih iz kartela.

Pogledajte onu lažnu izložbu u Zagrebom pod nazivom “Ramski vez”, koja je zapravo bila predstavljanje monografije općine na koju ne bi došao nitko, ili samo oni koji moraju!!!

Na tom derneku koji je održan u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske, u objektu gdje se dernečilo nije bilo nikakvog hrvatskog obilježja, stijega, grba ili oboje???

Ali zato je na pročelju govornice bila zastava BiH, nametnuta od protektora!!!

Nije se ni u primisli spominjalo ništa hrvatsko!

Dakle, više nego jasan je cilj ove tursko-jugoslavensko-bosanske nakupine, a to je, stvoriti novu nacionalnu manjinu u BiH koju će zvati “bosanski ramci”!!!

Kako su Srbi u Vojvodini dio Hrvata pretvorili u Bunjevce, izmišljenu “naciju” kojom hoće prepoloviti Hrvate u Vojvodini, tako hoće u BiH dio Hrvata Ramljaka pretvoriti u bezličnu masu “bosanskih ramaca”, TUGANA izgubljena identiteta!!!

Njihov problem je što nemaju svojih potomaka, barem ne službeni i priznatih, a neki ih imaju podmetnuta drugima da ih odgajaju kao svoja, pa bi tuđe potomke pretvarali u bezličnu masu sebi odanu!!!

Siguran sam da neće Hrvati Rame nasjesti na te podvale, neće čak ni njihova djeca koje su podmetnuli u tuđa gnijezda, kao kukavice, jer, Rama je previše natopljena Hrvatskom Ramskom krvlju da bi ju tako lako preuzeli neki bez identiteta!!!

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)