Ginuli su najbolji da bi vladali najgori!!!

Hrvatska je zemlja apsurda u kojoj vlastodršci rade protiv države kojoj su na čelu!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Sjetimo se predsjednika Milanovića kad je govorio da je Hrvatska slučajna država, da su ratovali samo nepismeni i sirotinja, da su Hrvati krivi za rat jer su umanjili prava Srbima, da treba zabraniti glasovanje Hrvatima iz BiH, i još čitav arsenala gluposti koje je dotični izrekao.

Slušajući ga danas reklo bi se da se ne radi o istom čovjeku, ali ne, on je ostao istih uvjerenja i mišljenja, samo računa kratkoću pamćenja hrvatskog naroda, ovom bi retorikom još jedan mandat!!!

 

Sjetimo se Plenkovića koji je niotkud došao u HDZ i izvalio rečenicu; “ne smije stranka biti talac jednog čovjeka, ma tko on bio”, poslije čega on, čudnim igrama, dolazi na čelo HDZ-a, i HDZ postaje ne samo njegov talac, nego njegovo privatno poduzeće iz kojeg izbacuje koga poželi!!!

I ne samo to, Hrvatska i Hrvati su već godinama taoci tog briselskog sluge i austrijskog konjušara!!!

Hrvatska i Hrvati su, zahvaljujući njemu, postali robovi četnika i ostalih napadača na hrvatski suverenitet!!!

 

Sjetimo se emisije o heroju Domovinskog rata, Gavranu, slušajući izjave njegovih suboraca i sudionika iz tog vremena, mogle su se čuti samo riječi hvale, i o Gavranu i o zajedništvu hrvatskih ratnika.

Među tim govornicima pojavio se i Tomo Medved, i naravno, i on priča sve najljepše o Gavranu, i onda izgovara jednu rečenicu koja glasi otprilike, “na ovom primjeru, vjerojatno misleći na Gavrana, mogu se učiti mnoge mlade generacije i našeg vremena, i onih koji dolaze iza nas, o herojstvima, kako Gavrana tako i mnogih sličnih Gavranu”, hvale vrijedna rečenica!

Međutim, taj isti Tomo Medved priča ovu priču na televiziji, u emisiji koja je posvećena spomenu na Gavrana, ali, taj isti Tomo Medved u stvarnosti, u životu, zaboravlja branitelje, gura ih na stranu, i radi sve na dobrobit četnika i ostalih koji su napadali Hrvatsku, na žalost, i onih protiv kojih je on ratovao, i onih koji su ubili Gavrana, koji su mu ubili i brata i koji su pobili mnoge hrvatske i ratnike i civile!!!

Dakle, Tomo, ili lažeš kad pričaš pohvale o Gavranu, ili lažeš kad radiš ono to što radiš!!!

Teško je razumjeti ratnika, časnika pa i generala koji će sam sebi zgaziti i pljunuti i na ponos i na dostojanstvo, pa i na časnu ratnu prošlost, zbog nekakve trenutačne političke moći koju mu donosi ministarstvo u aktualnoj Vladi!!!

Nekako sam siguran, da je Tomo Medved istinski časnik, on bi zahvalio predsjedniku Vlade i rekao mu da on ne može pljuvati i gaziti po svojim suborcima, i da on ne može uvoditi u sustav, u prava i nagrađivati ubojice njegovih suboraca i prijatelja!!!

Ali nije tako, što je razlog što to nije tako to, vjerojatno, zna samo Tomo Medved, ako i on???

 

Sjetimo se famoznog potpisa generala za pomilovanje udbaša osuđenih u Njemačkoj.

U toj skupini je svega i svačega, od oficira “JNA” koji su došli u HV po “ugled”, činove i privilegije, preko udbaša sklonih kriminalu koji su također osjetili priliku za “ugled” i novac, pa do plaćenika koji su postali i bjegunci iz nekih zemalja!!!

Oni su svi na zajedničkoj “crti obrane” svega stečenoga!!!

Gotovina reče, ” rat može razumjeti onaj tko ga je preživio, i slobodu može razumjeti onaj tko je ostao bez slobode, tko je bio zatvaran”, ja bih još u ovom slučaju dodao, “izdaju  teško može razumjeti onaj tko je barem jednom izdao”!!!

 

Sjetimo se silnih pohoda u Jasenovac, kad se tamo slila sva neprijateljska sila Hrvatske i Hrvata kako bi po tko zna koji put bičevali Hrvate nametnutim bičem genocidnosti!!!

Ne bi to ni bilo toliko strašno da to nisu vlastodršci u Hrvatskoj, na svim razinama, koji su svatko za sebe formirali “kolone”, valjda radi “jačeg dojma”!!??

Onda u istim danima jedan dio tih licemjernih vlastodržaca odlazi u Borovo selo, ali tek izaslanstva, jer to nije razina veleizdajnika, i liju krokodilske suze nad pobijenim policajcima hvaleći se brojnošću delegacija, a ni jednom riječju ne spominjući ubojice niti njihovu odgovornost!!!

Tek koji sat kasnije i koji stotinjak metara dalje održava se parastos ubojicama tih hrvatskih policajaca na koje prisustvuju koalicijski partneri iz reda agresora i ubojica!!!

Dok se ministar hvali o brojnosti i šuti o ubojicama, njegova milicija dani noć čuva mauzolej zapovjednika tih ubojica koji je i sam bio ubojica!!!

 

Sjetimo se Bleiburga.

Mjesta gdje se odigrala i odakle je krenula najveća tragedija hrvatskog naroda.

Hrvatski domoljubi su radili sve da to mjesto i ta tragedija ostane u sjećanju hrvatskom narodu!!!

Dolazili su potajice, kupili zemljište, napravili spomenik, obilježavali obljetnicu i krenulo je masovno!!!

Preživio Bleiburg i komunizam, i rat, sve nedaće sistema!

I onda se u ovo vrijeme pokazalo pravo lice obaju politika, austrijske i hrvatske.

Austrijska politika je pokazala da nije slučajno najveći nacista, Hitler, njihovih korijena!!!

Vuk dlaku mijenja, ćud nikada!!!

Hrvatska politika je pokazala da je opet spremna biti “bečki konjušar” koji je sve spreman podrediti potomcima nacista i onih koji su pobili Zrinskog i Frankopana!!!

Danas su ubili hrvatsko pravo na sjećanje i odavanje počasti na najveću tragediju Hrvata!!!

 

Eto, to smo mi!

Mi pokorno šutimo i trpimo, a nacisti i komunisti opet u PAKTU protiv Hrvata!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)