ZA DOM SPREMNI!!!

Pogledamo li Jasenovac ovih dan, vidjet ćemo tamo krdo neprijatelja Hrvatske, raznih boja i dezena, raznih uvjerenja i političkih opredjeljenja, ali s istim ciljem, slabljenje pa i uništenje Hrvatske, a prije toga dobro ju opljačkati!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Još ako poslušamo govore predvodnika tog krda, onda je jasno kao dan da im je cilj da Hrvati ostanu njihovi zarobljenici u “zločinačkoj prošlosti”, a Hrvatska da im bude trajni bankomat za financiranje tog cilja!!!

To su sluge raznih gospodara, od Beograda do Brisela, od Moskve do Londona, od Istanbula do Pariza, a svim tim “gazdama” je isti cilj, nestanak Hrvatske i porobljavanje Hrvatske!!!

Poruka onima što osporavaju i zabranjuju pozdrav i obilježja,  ZA DOM SPREMNI, ali i nazive postrojbi.

Mogli ste, dakle, tih devedesetih kad su Srbi i “JNA” napali i Hrvatsku i BiH, Hrvate kao narod, s ciljem i namjerom uzeti veliki dio Hrvatske i čitavu BiH, mogli ste se vi tada organizirati u kojekakve postrojbe, i dati im vaša omiljena “zvučna imena” tipa; “Boško Buha”, “Sava Kovačević”, ” Mirko i Slavko”, i još čitav niz tih vaših fantomskih heroja kojima ste se klanjali i klanjate, na temelju nikakvih dokaza osim pustih priča!!!

Dakle, mogli ste, a niste!

Nitko vam ne bi osporavao imena postrojbi da ste tada stali na crtu tim dušmanima i zaustavili ih, nitko vam ne bi osporavao pa taman da ste se pozdravljali s vašim omiljenim pozdravom “smrt fašizmu”,  nitko vam ne bi osporavao ni pozdrave i fantomske nazive postrojbi!

Međutim, vi to niste napravili.

Jedni su se povukli negdje u sigurnost, negdje daleko, drugi su bili na drugoj strani, treći su bili u petoj koloni!!!

I sad, kad su nabolje kćeri i sinovi životima platili Slobodu, kad je Sloboda izborena uz ogromnu cijenu, sad bi vi poništili sve to!!!

Ne smetaju vam pozdravi onih koji su rušili Hrvatsku i ubijali Hrvate, naprotiv, i vi ih koristite u ova vremena, poglavito u Zagrebu!!!

Hrvati se s pravom pitaju; kakva nam je to Sloboda ako nam je sve naše poniženo???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)