Jesmo li previše očekivali, ili se premalo dogodilo???

Kad čovjek očekuje puno, još ako se puno najavljuje, na kraju se uvijek čini malo ono što se dobilo!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Evo, ohladila se atmosfera i slegli se dojmovi oko zasjedanja HNS-a na temu izmjena izbornog zakona i zajedničkog nastupa hrvatskih političkih stranaka u BiH.

Previše galame oko ničega!!!

Doneseni su zaključci, njih sedam, koji nisu ni milimetra približili izmjenu Izbornog zakona niti su poboljšali status Hrvata u BiH!!!

Oni zaključci su sami po sebi čista demagogija koju slušamo već desetljećima, a koja nikog ne obvezuje niti donosi što dobroga!!!

Falio je osmi, ili prvi, ili jedini zaključak koji bi glasio: ” ukoliko se ne dogode izmjene Izbornog zakona za normalno održavanje izbora bez nametanja tuđe volje drugima HNS i sve hrvatske političke stranke u BiH će pristupiti revitalizaciji Herceg-Bosne”!!!

Taj zaključak je bio dovoljan i onih sedam nisu bili potrebni, ali, bojim se da taj Zaključak nije prihvatljiv ni nekima u HNS-u, a poglavito nekima koji vode stranke jednog lica!!!

U ovoj političkoj gunguli su vidljive najmanje dvije skrivene namjere.

Unutar HNS-a je vidljivo kako mnogi iz drugog reda žele iskoristiti ovu gungulu i preuzeti prvi red, čelno mjesto u prvom redu!!!

Pogledamo li fotografije na kojima se vide prvi i drugi red, vidjet ćemo tamo likova koji se ne mogu ni vidjeti, koji su se razišli navodno zbog “stavova”, ali, zajedno ih drži samo želja za izbijanjem u prvi red pa i na poziciju broj jedan!!!

Pogledamo li one druge koji nisu u HNS-u, a poglavito one političke bogumile “hrvatske politike u BiH” koji jedva čekaju bojkot izbora od strasne HNS-a kako bi oni popunili hrvatske pozicije u vlasti!!!

To su uradili 2000. godine upravo ti bogumili hrvatske politike u Bosni kad su skrpali “Alijansu” koja je dodatno ugrozila prava Hrvata od strane Lagumdžije i njegovih “građana”!!!

Potom 2011. godine opet slijedi novo silovanje volje Hrvata!!!

Opet muslimanske stranke gaze prava Hrvata, zajedno su SDA i SDP, sestrinske stranke kojima je jedini cilj obespraviti Hrvate u BiH  i preuzeti vlast, a Hrvate koji se ne asimiliraju natjerati na odlazak!!!

Na drugoj strani su našli dvije stranke u kojima su Hrvati, prva je NSRzB (Lijanovići) koja je američki produkt i koja je kriminalna organizacija čiji predsjednik je u zatvoru.

Druga stranka je HSP, ustaška stranka čiji su lideri u predizborno vrijeme bukali “neću izdat ja”, a izdali su najbolnije!!!

Podoficir ” jugoslavenskog vazduhoplovstva” je IZDAO, ili se možda vratio na “tvorničke postavke”, i postao prvi čovjek Federacije!!!

Ostale “ustaše” su “okupirale” Sarajevo, ali nisu smjele na Trebević, i opet izdali Hrvate!!!

Nekako sam siguran da i danas ima tih političkih bogumila koji će se poturčiti u jednom danu!!!

Kako god, jedina žrtva su Hrvati u BiH!!!

Živko Budimir u SIPA-u pozvan kako bi dao izjavu o pištolju | Politika+

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)