Sve više hrvatskih stranaka, a sve manje Hrvata u BiH!!!

Što je više “hrvatskih politika” u BiH sve je manje Hrvata u BiH!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Od završetka Obrambenog rata u BiH do danas u stalom je padu sloboda i prava Hrvata u BiH!!!

Poslije tih sporazuma koji su zaustavili rat ali ne i prekinuli neprijateljstva, tek kratko vrijeme se poštivalo ono tamo rečeno.

Mada su i ti sporazumi bili najgori za Hrvate, jer, imali smo svoj Entitet bez kojeg smo ostali baš tim sporazumima, u početku je bilo barem nekog prava i jednakosti.

Kako je vrijeme odmicalo prava Hrvata su bivala sve ugroženija, što političkom korupcijom hrvatskih političara, kako u BiH tako i u Hrvatskoj, što povećanjem muslimanskih apetita za teritorij gdje žive Hrvati.

Naravno, najgore je kad protektori uzimaju “pravdu” u svoje ruka i potkupljeni od strane muslimanskih politika, počinju silovanje Ustava i nametanje svojih odluka koje u suprotnosti sa svim normalnim tekovinama!!!

Ali, stara izreka kaže, ” ne može se s rogatima bosti”!!!

Prepoznali su ti protektori korumpirane politike iz hrvatskog korpusa i počeli ih obilato koristiti.

Redale su se smjene jednih i nametanje drugih, odanih protektorima.

Dovođeni su oni koji su stekli “ime” na kriminalnom gospodarstvu, što se potvrdilo presudama i robijom tih nametnutih!!!

Onda su pronašli muslimanske vazale u i oko Sarajeva koji su također neslavno završili!

Onda su doveli “ustaše” iz Hercegovine i spojili ih u vlast s “bosanskim partizanima”, a njihova vladavina je najsličnija onoj partizansko-četničkoj koaliciji 1945. godine!!!

Nestajali su Hrvati i tamo gdje su bili u većini, a poglavito se nestanak osjetio u institucijama vlasti!!!

Unatoč predizbornim galamama “neću izdat ja”, te “ustaše” izdadoše kao da su četnici!!!

Čitavo to vrijeme tih nametnutih protektorskih politika iz pozadine je galamila jedna skupina “intelektualaca pa i akademika” s Titovom slikom iza i jedna skupina bosanskih fratara s Titovom ideologijom u srcu, uporno naglašavajući kako su sve politike koje zagovaraju hrvatsku jednakost zapravo fašističke politike!!!

Oni su naglašavali kako je rješenje u “građanskom” uređenju BiH, valjda vjerujući kako će ta “građanska” štiti Hrvate kao njih Titova slika i Ahdnama!??

Onda se ove druge politike dosjetiše ujedinjenja u HNS kako bi nastupali jedinstveno.

Međutim, u HNS se slilo svega i svačega, od najgorih protivnika Politike HDZ-a do “stranaka” koje su stranke jednog lica!!!

Tu su razni propali političari, otpadnici od onog HDZ-a iz najboljih vremena do kriminalaca, ali su “osjetili krv” i potražili utočište u HNS-u kako bi što bolje naplatili “odanost” HNS-u!!!

Rezultat svega toga je sadašnja situacija, a ona je NIKAD GORA za Hrvate u BiH!!!

Jedne politike zagovaraju i preporučaju da se “čuva “RS”, najveći neprijatelj Hrvata u BiH koji su protjerali oko 200.000 Hrvata iz tog dijela, a ubili si i mučili ogroman broj Hrvata, od kojih mnogi još nisu pronađeni!!!

Danas je “RS” praktički bez Hrvata, tek se vratilo ni 1 % od prijeratnog broja!!!

Druge politike, one koji su vazali muslimanskih politika, skupa s “ustašama” koji “neće izdati”, a izdaju čim im se ukaže prilika, čekaju novu priliku za stvaranje neke nove “alijanse ili platforme” u koju bi uletjeli bez razmišljanja!!!

Ovi drugi imaju potporu ovih “intelektualaca i akademika” s Titovom slikom uz sebe i onih fratara koji još vjeruju u “zaštitničku moć” Ahdname!!!

Između tih politika i tih “intelektualaca i akademika” je hrvatski narod u BiH kojeg je sve manje i čija su prava sve ugroženija, upravo zahvaljujući tim i takvim politikama koje umjesto brige o narodu traže suradnike među neprijateljima!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)