Kako se “europski Jeruzalem” pretvori u “europski Teheran”???

Tanka je linija između ljubavi i mržnje, između života i smrti, a najtanja između suživota i progona!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Kad Hrvat kaže ili ne-daj-bože napadne nekog nehrvata, svi dignu na zadnje noge proglasiti ga Ustašom, Fašistom, Revizionistom, i čime sve na kako bi uveličali to u smislu neljudskosti i mržnje!!!

No, pogledamo li s druge strane vidjet ćemo kako sva ova događanja unutar BiH od strane Muslimana upućuju na to da se Muslimani prikazuju kao lud narod s još luđim političarima, ili mentalni bolesnici!!!

Dakle, gdje se god dogodi napad na Hrvata, u bilo kojem dijelu BiH, počinitelje proglase mentalnim bolesnikom, bolesnom osobom, neuračunljivim, eventualno ga negdje malo zatvore u odgovarajuće ustanove, to se zataška i ide dalje!!!

U politici još gore!

Te muslimanske politike se, navodno, dijele na nekakvu desnu – nacionalističku, i tu neku lijevu – građansku!

Pa ćeš u toj lijevoj naći čudne ljude, čudne stranke i još čudnije ideje, ali, zajedničko s desnicom im je mržnja prema Hrvatima, želja za oduzimanjem svih prava Hrvatima, želja za stavljanjem Hrvata pod svoju kontrolu, želja za apsolutnom vlašću nad Hrvatima kao u neka vremena kad su njihovi preci došli s istoka i to radili!!!

Ti mentalni bolesnici iz političkih i građanskih struktura imaju svesrdnu pomoć nekih mentalnih bolesnika iz reda hrvatskog naroda koji su svoj život ali i svoj politički i ini uspjeh podredili sluganstvu na štetu vlastitog naroda!!!

Tu se, dakle, prvenstveno ističu neki političari ortodoksni komunisti poput Komšića, ili neki navodni desničari poput Skopljakovića, ili nekakvi “muslimanski akademici”, ogrezli komunisti i titoisti, i najgora stvar od svega je jedan dio tih “sultanovih fratara” koji su spremni kad god im zatreba dođu pred kamere i pričaju ono što Muslimani žele čuti!!!

Na kraju se ispostavi da mentalni bolesnici iz reda Muslimana i otpadnika od Hrvata žele zaposjesti svu vlast i moć nad Hrvatima u BiH, koji unatoč svemu tome ostaju zdravi, i fizički i mentalno!!!

Pitanje za bolesnike, dokle tako???

Nemojte nam više čestitati Božić i ostale Blagdane, vaše su čestitke UBITAČNE!!!

 

U Sarajevu izgorio auto s hrvatskim tablicama. Postoji veza s prijetnjom katolicima?

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)